БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА на роздрібні замовлення від 1500 грн до 12 травня*

Кошик

Українські сувеніри та подарунки із нової колекції

З любов’ю до нашої Країни та вірою у Перемогу ми створювали нашу нову колекцію українських сувенірів та декору. Якою вона вийшла – вирішувати вам. Можемо лише додати – уся вона наповнена особливими емоціями та почуттями. Всі наші українські сувеніри, кожен новий малюнок, кожна нова річ (скатертина, подушка чи горнятко) призначені розповідати світові про нашу чудову країну з її унікальним минулим, культурою та традиціями.

Українські сувеніри на згадку

Найбільш популярними серед новинок одразу стала наша сувенірна продукція, це те, що нагадуватиме про рідну землю навіть далеко за її межами.

  • Обкладинки на паспорт – більше, ніж просто аксесуар для документа. Це своєрідна візитівка, яка вже сама по собі свідчить про гордість і честь бути громадянином України.
  • Значки з патріотичними принтами – гарна ідея для подарунку друзям. Їх можна носити як на одязі, так і прикрасити сумку чи рюкзак.
  • Магніти на холодильник – найпопулярніший вид сувенірів на усі часи. Не займає багато місця у валізі, добра ідея подарунку для закордонних друзів.
  • Підставки під чашки та горнятка з написами – дрібнички, які прикрасять будь-яку кухню, є практичним та бюджетним варіантом привітання рідних, колег.

Затишок по-українськи

Подушки сувенірні та декоративні з нової колекції – затишні аксесуари для дому, здатні змінити інтер’єр за лічені хвилини. Чудово гармоніюють з різними стилями, підходять для будь-яких приміщень: спальні, вітальні, дитячої кімнати чи офісу. В колекції ви знайдете подушки різних форм та розмірів: від маленьких крихіток із сувенірних тканин до справжніх красунь з оксамиту, декоративної мішковини, тощо.

Гарна прикраса для оформлення стін – постери в рамці, надихаюь та створюють піднесений настрій

Скатертини-ранери – сучасний тренд в поєднанні з національною символікою. Сувенір, який вартий бути в кожному домі і не лише на території України.

Сумки з українськими малюнками

Розробляючи нову колекцію, ми не обмежились суто сувенірами та декором. Сумки з принтом, з екошкіри, рюкзаки та шопери також представлені у великому асортименті. Для діток та підлітків є окрема лінійка.

Умови роботи, доставка

Ми виготовляємо всю продукцію від 1 одиниці, також працюємо з гуртовиками та дропшиперами. Гуртові умови тут. Як стати дропшипером, читайте в цьому розділі. Відправляємо товари по Україні та за кордон. Приймаємо замовлення на корпоративні подарунки, брендовану продукцію. Весь асортимент можна переглянути в каталозі.

В разі потреби наші менеджери готові допомогти вибрати саме ваш аксесуар. Запитання можна задавати в чат та менеджери.