БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА на роздрібні замовлення від 1500 грн до 12 травня*

Кошик

Текстиль для дому: як оновити оселю за 5 хвилин

Виявляється, змінити інтер’єр кухні, балкона, тераси або всього будинку (потрібне підкреслити) можна легко та швидко. У цьому необов’язково бути геніальним дизайнером. Потрібно тільки оновити текстиль для дому.

Представляємо ще дві новинки в текстильній лінійці Presentville: ранери (доріжки на стіл) та подушки для стільців із зав’язками. Квіти, ніжність, пастель та сонячний настрій – все, за чим ми так скучили після довгої зими. Давайте знайомитися!

Впускаємо в будинок крапельку літа

М’які подушки та раннери з ніжними відтінками жовтого, зеленого, бузкового у поєднанні з насиченим бірюзовим та яскравою фуксією – як пробудження самої природи. Після тривалого зимового холоду, сірості та одноманітності – це ніби ковток свіжого повітря. І навіть легковажний рожевий колір виглядає цілком серйозно завдяки суворим формам та правильно вибраним кольорам-компаньйонам.

Доріжка на стіл Польові квіти
Доріжка на стіл Польові квіти
Ранер Соковиті лимони
Ранер Соковиті лимони
Подушка на стілець Лаванда
Подушка на стілець Лаванда

Буде затишно та дуже смачно

Соковиті фрукти, апетитні ласощі затишно влаштувалися на скатертинах і подушках і наче чекають кулінарних чудес – ось він, рецепт ідеального літнього інтер’єру для вашої кухні. Готуйте улюблені страви, заварюйте смачний чай, накривайте стіл і снідайте у родинному колі із задоволенням.

текстиль для дому Presentville

Текстиль для дому в стилі: рустик, сканді та трохи етно

Текстиль успішно використовується для оформлення інтер’єру у популярних сьогодні стилях. Лаконічне поєднання чорного та білого, приглушені відтінки червоного, синього та зеленого, етно-орнамент – вдалі кольорові акценти для будь-якого приміщення, будь то вітальня, спальня чи тераса. Щоб побачити всі доріжки на стіл та подушки із зав’язками, переходьте до каталогу.

Ранер Сузір'я
Ранер Сузір’я
Доріжка на стіл Карта
Доріжка на стіл Карта
Ранер український Візерунок
Ранер український Візерунок

Маленькі секрети літнього оновлення

  • Очистіть простір. Позбавтеся всього зайвого, звільніть будинок від непотрібних або непридатних для використання старих речей.
  • Приберіть на зберігання теплі речі, а щоб їх легше було шукати у разі чого, розсортуйте все та складіть у коробки та контейнери. Це заощадить вам чимало часу.
  • Без генерального прибирання не обійтися. Пом’якшуючий фактор, після сортування речей зробити її буде набагато простіше.
  • Міняємо зовнішний облік  м’яких меблів. Нові чохли, пледи, декоративні наволочки – прості прийоми, під силу кожному. Результат приголомшливий. Текстиль для дому міняє оселю навіть без ремонту!
  • І останні штрихи. Поміняйте знімки та постери із зимовою тематикою на літні. Побалуйте себе ароматами, наповніть вази з квітами, також можна використовувати польові квіти та аромопалочки.

Сподіваємось, що надихнули вас на літнє оновлення. Нехай у вас вдома завжди буде затишно та тепло!