БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА на роздрібні замовлення від 1500 грн до 12 травня*

Кошик

Подарунки мамі на день матері

Робити приємні сюрпризи можна і треба. І наші матусі заслуговують на подарунки в першу чергу. Кожну другу неділю травня в Україні, як і в багатьох інших країнах, ми святкуємо День матері. То що подарувати нашим рідненьким, які подарунки для мами підготувати?

Чим порадувати, як висловити свої почуття та подякувати мамам за любов, турботу та ласку. Ваш подарунок на День матері не мусить бути дорогим, для них досить простих знаків уваги. В статті ми поділимося своїм списком ідей подарунків, які можна зробити в цей день.

Затишні подарунки

Дім – це місце, де нам тепло та комфортно, куди завжди хочеться повертатися. Тому затишок в домі дуже важливий для кожної сім’ї та кожної матері. Добрі та затишні подарунки, які допоможуть створити особливу домашню атмосферу, чудово підходять для такого свята.

  • Декоративні подушки – деталі, що творять чудеса! Інтер’єр, доповнений текстильними виробами, стає м’якшим і теплішим у всіх відношеннях. Уміло розставлені з їх допомогою акценти освіжають приміщення, надають йому неповторного характеру.
  • Рамки для фото – це чудові спогади про щасливі моменти родини.
  • Картини та панно – стильний та оригінальний декор інтер’єру. Прикрасити стіну однією картиною чи скласти композицію з кількох – це вирішує сама господиня. Не забудьте при виборі такого подарунку врахувати її смаки, хобі та захоплення.
  • Абсолютний тренд у сучасному дизайні – мотивуючі постери (Presentville рекомендує). Матусі, які стежать за модними новинками, приймуть його із захопленням. Варіацій таких картин – величезна кількість.
  • Статертина на стіл – ранер: легкий спосіб прикрасити кухню. Матуся за мить може змінювати інтер’єр залежно від сезону та свого настрою.
presentville_mother-7
Декоративні подушки
presentville_mother-8
Рамки для фото
presentville_mother-9
Скатертина на стіл – ранер

Корисні подарунки

Бюджетні та недорогі, але дуже корисні подарунки для мами – по кишені навіть дітям-школярам.

Підставки під гаряче стануть у нагоді на кожній кухні. Вони легко впишуться в будь-який інтер’єр: підкреслять тепло еко-стилю або прованс, а також підійдуть для приміщень у скандинавському стилі чи навіть хай-тек.

Фартух з дизайнерським малюнком – оригінальна річ, яка надихає на кулінарні експерименти. І в цьому випадку виграють всі: і хто готує, і хто смакує!

Маска для сну – з таким акcесуаром мама точно виспиться. А про що ще вона найбільше мріє?

presentville_mother-5
Горнятко для матусі
presentville_mother-3
Маски для сну
presentville_mother-6
Фартух з принтом

Подарунки з теплом

Душевні подарунки з фото у всіх викликають лише позитивні емоції. Чашки, подушки, картини або панно з фотографіями ваших близьких – оригінальні та креативні сувеніри.

Подаруйте мамі горнятко з вашою спільною світлиною – вона займе головне місце на кухні або переселиться на її робочий стіл.

Оригінальний магніт у комплекті з листівкою – сувеніри, які також варті уваги. Магніт на тему – завжди популярний декор для холодильника. Та й проста листівка – не менш важлива складова, вона не поступається навіть улюбленим квітам. Підпишіть її власноруч і прикріпіть до коробки з сюрпризом або покладіть в букет – матуся буде щаслива!

Практичні подарунки для мами

Є речі, без яких сьогодні важко обійтися будь-кому. І мова не тільки про інтернет та мобільний телефон. Ми про різноманітні органайзери та інші ділові аксесуари.

Блокноти з яскравою обкладинкою – багатофункціональна штука: в нього можна записувати свої ідеї, думки, вести облік витрат, щось малювати. Сподобається креативним та творчим особистостям.

Косметичка – такому презенту точно буде рада будь-яка мама. Усі важливі штучки та секрети жіночої краси завжди будуть під рукою. Маленькі на щодень, місткі дорожні – вибір форм і малюнків величезний.

Для матусь, що люблять подорожувати, підійде незвичайна обкладинка на паспорт: яскравий одяг для документів.

shoper_mame
Сумка-шопер для матусі
presentville_mother-4
Косметичка з принтом
oblojka_na_passport_mame
Обкладинка на паспорт

Жіноча сумочка сподобається всім

Жодна жінка не вийде з дому без сумочки. На роботі, прогулянці, подорожі або на вечірці – без головного жіночого аксесуара не обійтися ніяк. Такий подарунок на День матері, та й з будь-якої іншої нагоди, дарувати можна всім мамам, незалежно від віку та захоплень.

  • Екоторбинка Market за повним правом очолює наш список. Тренд, який не поступається будь-якій іншій моделі вже багато сезонів підряд. Функціональна річ на всі сто відсотків.
  • Сумка Oxford зручна для повсякденного використання. З нею можна ходити на роботу, на зустрічі з діловими партнерами тощо У неї стримана лаконічна форма та бездоганні деталі.
  • Сумку з квітковим принтом вподобають романтичні натури. Містка, але водночас дуже легка модель, зробить образ її власниці яскравим та невимушеним.
  • На вечірку або прогулянку з подружками ідеально підійде маленька сумочка на ланцюжку Cherie. Зручно носити через плече, тож має сподобається активним та веселим мамам.
  • Молода матуся зрадіє і рюкзаку. Перелік їх величезний: універсальний міський рюкзак для прогулянок чи подорожей, соковиті та смачні принти на моделях із тканини – вироби, що завжди привертатимуть до себе увагу.

Сумніваєтесь, що зможете підібрати найкращий подарунок? Подаруйте подарунковий сертифікат – не помилитеся. І не бійтеся бути банальними, для мами важливі будь-які прояви вашої уваги. Навіть оберемок весняних квітів буде прийнятий нею з подякою.

Зі святом усіх мам!