БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА на роздрібні замовлення від 1500 грн до 12 травня*

Кошик

Одна добре, а дві ще краще. Комплект косметичок Double

Коли косметика починає займати все більше місця, ховаючись то в шафі, то в сумочці, то у ванній, час зайнятися її організацією. З цією метою зручно мати кілька видів косметичок різних розмірів. Якість матеріалу, форма та крій виробу – важливі параметри, на які слід звернути увагу насамперед. Колірна гама, принти – виключно для настрою, але також дуже важливі. Обидва факти – це про комплект косметичок Double.

комплект косметичок Presentville Єноти
комплект косметичок Presentville Коралі
комплект косметичок Presentville Travel

Для яких випадків необхідні комплекти косметичок?

Збираєтеся у подорож? Шукаєте зручний органайзер? З подвійними косметичками все буде на місцях! Складіть у них дрібні речі: все найнеобхідніше завжди буде під рукою. Вам не доведеться ритися в валізі в пошуках аптечки або вологих серветок. До них також відносяться спрей-антисептик, зарядка для телефону, навушники та інші важливі дрібниці.

Ні краплі вологи

Косметички виготовлені з водонепроникного матеріалу: їх можна сміливо брати в басейн або сауну. Після спа-процедур у них можна скласти мокрий купальник, не турбуючись за решту вашої сумочки.

Збираєтесь з дітьми у басейн? У косметичку можна скласти шапочку для плавання, окуляри. Тоді інші речі залишаться сухими.

У дорозі з дітьми

Набір косметичок – це не тільки корисно, а й кумедно. Невеликі іграшки, олівці-фломастери, навіть міні-розмальовки – все це добре поміститися в косметичку більшого розміру. Також можна скласти невеличкий перекус. В дорозі ніколи не будуть зайвими печиво та інші снеки.

Що покласти в меньшу косметичку – дозвольте вирішити самій дитині: діти люблять бути самостійними.

Комплект косметичок в подарунок

Мамі, сестрі, подрузі, доньці чи колезі – на будь-яке свято чи просто так, без приводу. Комплект із двох косметичок – ідеальне рішення для тих, хто любить дарувати корисні речі. Бюджетність ще один плюс аксесуара. Не знайшли у каталозі потрібного малюнка – ви можете замовити косметички зі своїм принтом. Для цього переходьте до спеціального розділу.

Комплект косметичок Double можна купити в роздріб та гуртом. Пропонуємо вигідні умови співпраці дропшипперам та оптовикам. Оперативно відправляємо замовлення в Київ, Дніпро, Харків, Одесу, Львів та інші міста України. Працюємо з Укрпоштою та Новою поштою.