БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА на роздрібні замовлення від 1500 грн до 12 травня*

Кошик

Дочекалися! У нас новинка – фартух дитячий

Готувати всією сім’єю – що може бути цікавіше? Млинці на сніданок, піца чи фірмовий бабусин пиріг: що спробувати приготувати першим? Запропонуйте вашому помічнику дитячий фартух і все обов’язково вийде з першого разу. А смачно як: просто пальчики оближеш.

А що у рецепті головне?

Готувати з коханням! А якщо кухар ще й одягнений за всіма правилами, успіх гарантовано. Прикольний дитячий фартух із малюнком – незамінний атрибут для такого випадку. Діти люблять у всьому бути схожими на дорослих.

• Фартухи для дівчаток. Серед найпопулярніших принтів: улюблені ласощі, мультяшні персонажі, милі написи. Малятам точно сподобається.

• Готові перемагати! Яскраві фартухи для хлопчиків із супер-героями, зображеннями тварин завоюють любов хлопців.

Дитячий фартух – подарунок на всі випадки

  • Сміливо обирайте фартух у подарунок дитині на день народження, Новий рік або просто так, без жодного приводу.
  • Для фотосесії: парні комплекти мама-дочка, тато-син – вдала знахідка для популярного сьогодні стилю фемілі лук. Оберіть дитячий фартух і тоді – дорослий в комплект знайдеться.
  • Святкуєте перемогу у дитячому конкурсі кулінарів? Такий презент підходить ідеально.
  • Йдіть у гості до ласуна – доповніть улюблені цукерки або булочки незвичайним фартухом.

Щоб побачити весь каталог, перейдіть до цього розділу.

фартухи для мами та доньки

Декілька секретів смачної кухні

Коли всі вдома. Вихідний, ідеальний час для кулінарної творчості. Ніхто нікуди не поспішає, можна насолодитися процесом. І не поспішаючи продегустувати.

Хто у кухні головний? Діти! Не бійтеся довірити малюкам зробити щось самостійно: перемішати салат або викласти начинку на піцу. Вони будуть у захваті.

Не забувайте про декор. Адже гарне сервірування – це половина успіху. Посуд, скатертини, серветки, квіти – дрібниц, без яких це неможливо

Експериментам та творчості – так! Іноді можна забути про рецепти та придумати щось своє. Ще один плюс – так у вас з’явиться сімейна фірмова страва.

Кому готувати, а кому прибирати? Розподіліть обов’язки. Хто готуватиме, а хтось – мити посуд… Нехай кожен робить те, що йому подобається.

Без мотивації ніяк. Не забудьте похвалити одне одного, тоді звичка готувати разом стане традицією.

Смачного!